fbpx

FÅ DITT REKLAMEBUDSKAP PÅ TRYKK

Kontakt oss

Visittkort

Visittkort brukes av de som ønsker å fremstå profesjonell overfor kundene sine. Visittkort kan også være et effektivt verktøy for å skape nye relasjoner i hverdagen.

Bok

Vi leverer bøker i alle formater — limfrest eller stivbind. Bøkene vi trykker leveres i høy kvalitet, og bruksområdene er mange. Vi gir deg gjerne tips og ideer til utforming!

Magasiner

Vi leverer magasiner med flott og profesjonell utforming. Magasinene vi leverer er i profesjonell utførelse.

Konvolutter

Vi leverer konvolutter med eller uten vindu — raskt levert til en rimelig pris. Velg mellom farge eller sort trykk.

Utstansede mapper

Skal du presentere et prosjekt, eller ønsker du å få bedre orden på papirene dine? Vi har løsningen! Våre utstansede mapper har plass til en god mengde papirer, og kan leveres i flere kartongtyper.

Sanghefter

Sang og moro er en sentral del av alt fra konfirmasjon til bryllup. Har du mange sanger, kan det være lurt ¨samle de i et sanghefte. Vi lager flotte hefter av høy kvalitet.

Etiketter

Vi har lang erfaring med trykking av etiketter, og leverer enten på rull eller ark. Etikettene leveres i alle varianter. Etikettene har et stort bruksområde. De kan brukes til tradisjonell merking av forskjellige varer, eller de kan bli en del av bedriftens markedsføring.

Plakater / Posters

Plakater / Posters

Bøker

Bøker
Copyright @ Master 2022. All rights reserved.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram