Trykksaker

Få ditt reklamebudskap på trykk

Visittkort

Visittkort brukes av de som ønsker å fremstå profesjonell overfor kundene sine. Visittkort kan også være et effektivt verktøy for å skape nye relasjoner i hverdagen.

Bøker

Vi leverer bøker i alle formater — limfrest eller stivbind. Bøkene vi trykker leveres i høy kvalitet, og bruksområdene er mange. Vi gir deg gjerne tips og ideer til utforming!

Etiketter

Vi har lang erfaring med trykking av etiketter, og leverer enten på rull eller ark. Etikettene leveres i alle varianter. Etikettene har et stort bruksområde. De kan brukes til tradisjonell merking av forskjellige varer, eller de kan bli en del av bedriftens markedsføring.

Magasiner

Vi leverer magasiner med flott og profesjonell utforming. Magasinene vi leverer er i profesjonell utførelse.

Plakater og postere

Vi leverer plakater og postere i alle varianter. Vi printer på papir, stoff, PVC – eller vi kan laminere plakaten.

Utstansede mapper

Skal du presentere et prosjekt, eller ønsker du å få bedre orden på papirene dine? Vi har løsningen! Våre utstansede mapper har plass til en god mengde papirer, og kan leveres i flere kartongtyper.

Konvolutter

Vi leverer konvolutter med eller uten vindu, raskt levert til en rimelig pris. Velg mellom farge eller sort trykk.

Trykksaker

Master Trykk og Profilering er et grafisk trykker i Bergen, som tilbyr trykk av reklamemateriell og profileringsartikler til kunder over hele landet.

Profilering

Vi gjør deg synlig! Vi kan produsere og levere det aller meste innen profilering. Enten du trenger foliering til biler, vinduer eller dører – eller om du skal ha bannere, skilt, rollups og messeutstyr så fikser vi det.

Klær

Vi trykker logoer og profilerer klær for din bedrift. Profilering på klær er en effektiv merkevarebygger, og vi hjelper deg gjerne med design.

Vi leverer profileringstjenester og reklamemateriell for bedrifter, lag og foreninger, (i tillegg til privatpersoner) som ønsker å bli mer synlig og bygge merkevare og identitet. Vi produserer materiell av solid kvalitet til en fornuftig pris.