Profilering

Ønsker du at din bedrift skal bli mer synlig i markedet?

Firmagaver

Vi leverer det meste innen forretnings-gaver og profilartikler. Fra gravert logo som lyser til enkle strøartikler, penner, kopper og krus; og det siste innen digitale hjelpemidler som gjør hverdagen enklere for din bedrift, dine kunder og samarbeidspartnere.

Folie

Få frem ditt budskap gjennom tekst og bilder på vinduer og veggflater, både inne og ute.

Vi hjelper din bedrift med utsmykking og design på kontorlokaler og kjøretøy. Det er en effektiv måte å få eksponering på. Vi bidrar gjerne med ideer og utforming, design og forslag, og helt frem til ferdig montert produkt.

Flagg og vimpler

Flagg og vimpler er effektive måter å profilere din organisasjon på. Vi leverer beachflagg, kampanjeflagg, logoflagg og vimpler i ulike farger og størrelser.

Penner

Penner med bedriftens logo eller gravert tekst er en effektiv profileringsmetode, og er veldig populært som gave til ansatte eller forretningspartnere. Vi bistår gjerne med tips til utforming.

Reklamebanner

Annonsering på banner er en av de mest effektive formene for annonsering. Vi leverer solide bannere som tåler å henge ute i vind og vær.

Skilt

Skilt er kanskje den enkleste måten å eksponere sin bedrift på, og gir veldig gode resultater.
Vi leverer alle størrelser og formater, fra navneskilt til fasadeskilt med eller uten lys.

Toppoint

Vi er forhandler av Toppoint! Her finner du masse giveaways og tekniske duppeditter, kulepenner, powerbanks, solbriller og mye mer.

Se toppoint.com for mer informasjon eller kontakt oss

Fruit katalog 2019

Her finner du et stort utvalg av kalitetsklær.

Se katalogen her.

Klær fra Qlique

Vi er forhandler av de fleste profilklærne i markedet.

Les katalogen her. eller kontakt oss

Plastprint

Vi er forhandler for plastprint, her finner du masse, kulepenner, drikkeflasker, reflekser, musematter og mye mer. Kontakt oss for mer info

Se plastprint.no

Messeutstyr

Vi er forhandler av Mark Bric! Her finner du alt du trenger til messer og stands. Mark Bric står for kvalitet. Kontakt oss for mer informasjon

Se katalog her.

Trykksaker

Master Trykk og Profilering er et grafisk trykker i Bergen, som tilbyr trykk av reklamemateriell og profileringsartikler til kunder over hele landet.

Profilering

Vi gjør deg synlig! Vi kan produsere og levere det aller meste innen profilering. Enten du trenger foliering til biler, vinduer eller dører – eller om du skal ha bannere, skilt, rollups og messeutstyr så fikser vi det.

Klær

Vi trykker logoer og profilerer klær for din bedrift. Profilering på klær er en effektiv merkevarebygger, og vi hjelper deg gjerne med design.

Vi leverer profileringstjenester og reklamemateriell for bedrifter, lag og foreninger, (i tillegg til privatpersoner) som ønsker å bli mer synlig og bygge merkevare og identitet. Vi produserer materiell av solid kvalitet til en fornuftig pris.