Klær

La de ansatte være levende ambassadører

Hvorfor profilere med arbeidstøy?

Vi leverer arbeidstøy og annen bekledning med logo og tekst i ulike utforminger.

Tekst og logo på arbeidstøy er en effektiv profileringsmetode. Hver eneste dag legger folk merke til mennesker som arbeider, og dette kan du dra nytte av. Logo, tekst og farger på de ansattes klær kan bygge kjennskap til din merkevare.

Vi leverer de fleste typer klær til bedrifter, lag, foreninger og privatpersoner.

Våre kunder kan få sin logo på capser, T-skjorter, polo pique, gensere, bukser, treningstøy, jakker, vester, shortser, skjerf og fleeceprodukter. Vi har også produkter for de fleste yrkesgrupper, kokk og servitør, elektriker, rørlegger, tømrer, tannleger, helsearbeider for å nevne noe.

.

Metoder

Vi monterer logoen ved hjelp av solide teknikker, slik at du kan være sikker på at det vil vare lenge. Noen av metodene vi benytter er:

  • Silketrykk
  • Brodering
  • Transfer
  • Sublimering

Vi produserer profilmateriale

Vi produserer også profileringsmateriale som forretningsgaver, skilt og dekor, bilfoliering, samt kreativt trykkmateralie for din bedrift.

Produktkataloger:

Trykksaker

Master Trykk og Profilering er et grafisk trykker i Bergen, som tilbyr trykk av reklamemateriell og profileringsartikler til kunder over hele landet.

Profilering

Vi gjør deg synlig! Vi kan produsere og levere det aller meste innen profilering. Enten du trenger foliering til biler, vinduer eller dører – eller om du skal ha bannere, skilt, rollups og messeutstyr så fikser vi det.

Klær

Vi trykker logoer og profilerer klær for din bedrift. Profilering på klær er en effektiv merkevarebygger, og vi hjelper deg gjerne med design.

Vi leverer profileringstjenester og reklamemateriell for bedrifter, lag og foreninger, (i tillegg til privatpersoner) som ønsker å bli mer synlig og bygge merkevare og identitet. Vi produserer materiell av solid kvalitet til en fornuftig pris.